Wilde Bock Proeverij

Wilde Bock Proeverij

Langzaam maken we plaats voor regenachtige, koude dagen. We zien de kleuren buiten veranderen, de blaadjes vallen van de bomen en de Piushaven showt ons de prachtigste zonsondergangen. Je kunt je dikke jas, stevige schoenen en warme truien weer aan en het vuur in de kachels wordt aangewakkerd. Eigenlijk heeft de herfst heeft toch wel wat wonderlijks en het beste van alles: het is weer tijd voor BOCKBIER!

De hele zomer lang hebben we mogen genieten van onze ‘Witte Koning’, ons zonnige ‘Kruikje Blond’ en halve liters ‘Trappers Weizen’. En dan hebben we het nog niet eens over alle fruitige IPA’s gehad! Ondanks dat we deze natuurlijk gewoon het hele jaar door blijven drinken, zetten ze nu een klein stapje opzij voor onze warme donkere biertjes: de ‘Bokkige Boom’, ‘Op den Ophef’ en ‘Schering en Inslag’.

Aangezien het bockbiersejzoen maar eens per jaar is, wordt dit uiteraard goed gevierd! Op 01 november organiseren wij een Wilde Bock Proeverij. Biersommelier Jens en zijn discipel Janna zullen diverse bieren serveren, waaronder onze eigen nieuwe bock: De ‘Bokkige Boom’. Een oldschool lager met maar liefst zeven moutsoorten, van licht tot roast. We schenken ook heerlijke bockbieren van o.a. Brouwerij De Reuz en La Trappe. Geniet daarnaast van de heerlijkste gepairde wild-hapjes van onze chef Mark!

Maar dat is nog niet alles! De proeverij zal namelijk plaatsvinden op onze nieuwe locatie: de Albatros 2.0! 25 oktober opent dit prachtige schip weer zijn deuren. We hebben de iconische partyboot ‘De Albatros’ omgetoverd tot een warme, sfeervolle thuishaven. Met uitzicht op het water zit jij 01 november lekker warm en gezellig binnen en hoef je even nergens aan te denken.

Need to say more? Komen dus 😉

 

 

 

#Wanneer 01 november 19:00 uur

#Prijs 4 bockbieren + 1 ijsbock + 4 wildhapjes + rondleiding // 25,50 pp

#Reserveren

 

 

 

Vega proeverijX