Wij brouwen aan Stadsbrouwerij 013

Wij brouwen aan Stadsbrouwerij 013

Water, hop en gerstemout zijn het recept voor bier. Voeg daaraan toe een karakteristiek pand aan het water, op een toplocatie in Tilburg, en je hebt de perfecte formule voor een echte Stadsbrouwerij!

 

TILBURGSE SPECIAALBIEREN

Vanaf voorjaar 2018 wordt nieuwe bier geschiedenis geschreven in Tilburg. Aan de Piushaven, in de oude graan- en meelfabriek, wordt hard gewerkt aan de ultieme bierbeleving; een bijzondere locatie waar ambacht, passie en kwaliteit samenvloeien. De brouwerij zal zich primair richten op de combinatie van de Tilburgse identiteit en het brouwen van smaakvolle en authentieke speciaal bieren met een eigen verhaal. Er komt een verrassend moderne en een traditionele historische lijn met een knipoog naar vroeger.

 

BOURGONDISCHE FOODPAIRING

In hetzelfde karakteristieke pand komt een sfeervol proeflokaal, slechts door een glazen wand gescheiden van de brouwerij, waarbij foodpairing centraal staat. Op de menukaart staan bourgondische specialiteiten, bereid met lokale producten, die perfect aansluiten bij de bieren. Wij staan namelijk niet alleen voor hoogkwalitatief bier, maar voor de totale (bier)beleving.

 

SFEERVOL PROEFLOKAAL

Het proeflokaal straalt warmte uit en is laagdrempelig. Dat iedereen er zich snel thuis voelt, vinden we het allerbelangrijkste! Met een stijlvolle inrichting en een zonnig terras aan het water is het een heerlijke plek om te vertoeven. Verrassende combinaties en een optimale gastvrijheid in een ontspannen sfeer staan hier centraal. Dit totaalconcept op deze bijzondere locatie is een nieuwe aanwinst voor Tilburg.

 

INVESTEREN & EIGENAAR WORDEN?

Wij vinden het fantastisch om onze toekomstige gasten bij dit project te betrekken. Daarom zijn wij op zoek naar investeerders die graag deel willen uitmaken van dit initiatief. Het is een mooie investering waarvoor we u een goed rendement kunnen bieden.

Om uw enthousiasme nog meer te voeden hebben we de volgende 2 informatieavonden gepland: Woensdag 10 Januari en Dinsdag 16 Januari om 20:00 uur.
Uiteraard aan de Piushaven 1.

 

Meer informatie & aanmelden:  david@stadsbrouwerij013.nl

 

De eerste bieren zijn al gebrouwen! Bent u een van de eerste die ze gaat proeven?X