Thuisbezorgd: Tafeltje Vol met lekker eten!

Thuisbezorgd: Tafeltje Vol met lekker eten!

Zet nu je eigen Tafeltje Vol!

Met overheerlijke, verfijnde gerechten en bijpassende bieren

Tijden van Corona zijn tijden waarin we allemaal een beetje creatiever worden. Met z’n allen vinden we de mooiste manieren om het normale leven op een verantwoorde manier door te laten gaan. Zo is er één ding dat van ons nooit mag verdwijnen, en dat is het gezellig samen tafelen! Vriendschappen en familiebanden zijn er om te koesteren, en daarom zien we jullie het liefst gewoon samen aan tafel.

Speciaal hiervoor hebben wij het Tafeltje Vol het leven ingeroepen. Voorheen te bestellen op onze Albatros. Man man man, wij genoten van die verwonderde gezichten van jullie wanneer de gerechten maar bleven komen. Niet genoeg ruimte op tafel? We zetten er gewoon een tafeltje bij! Gezellig samen delen, allerlei verschillende, speciale gerechten en van alles een beetje proeven. Daar gaat het om bij het Tafeltje Vol.

Gezien we al die lekkernijen nu even niet bij jullie aan tafel kunnen komen brengen, mogen jullie nu zelf aan de slag! Ons keukenteam draait ’s ochtends de mise en place, doet het voorwerk, zodat jij alleen nog het een en ander hoeft op te warmen. De finishing touch hoeft te doen, en je gerechtjes op hun mooist op kunt maken.

Met een overzichtelijke handleiding als coach aan jouw zijde, transformeer jij je in een echte chef-kok. Kleed de tafel gezellig aan met onze gratis meegeleverde placemats, steek wat kaarsjes aan en schenk vast die bijpassende Stadsbrouwerij 013 bieren uit. Want wanneer de tafel wordt vol gezet met die bourgondische gerechten, door jou gemaakt, willen jullie meteen aanvallen!

Bijpassende bieren? Jazeker, we blijven natuurlijk een bierbrouwerij en daarom kun je kiezen voor een bijpassend bierpakket! Onze zytholoog Jens heeft álle gerechten van het Tafeltje Vol geproefd (goh, wat een straf!). Zo heeft hij de perfecte bier en spijs combinaties kunnen maken, en jullie voorzien van interessante informatie over onze bieren en waar ze het lekkerst bij smaken.

Dus! Is de verveling al toegeslagen? Het Tafeltje Vol klaarmaken is ook gewoon een leuke bezigheid voor thuis! Zo leuk om samen thuis de keuken in te duiken en lekker uit te pakken. Laten we een feestje maken van deze periode, samen leuke dingen blijven doen maar dan gewoon veilig, bij jou thuis!

 

 

De box met alle benodigdheden is te bestellen via onze webshop www.bestellen.stadsbrouwerij013.nl, tot uiterlijk 20.00 uur de dag van tevoren. Op donderdag t/m zondag kun je jouw bestelling komen afhalen. Bestel je voor minstens 50 euro en woon je in Tilburg en omstreken*? Dan komen we op vrijdag t/m zondag de boxen met alle liefde gratis bij je thuis afleveren. Wat een feest, een Tafeltje Vol met lekker eten, thuisbezorgd!

Met je bestelling bij ons steun je ons enorm, en daar zijn we natuurlijk ontzettend dankbaar voor.

Stay safe, stay home, en hopelijk kunnen we snel weer samen proosten!

 

*Wij bezorgen in…

  • Tilburg
  • Tilburg Reeshof
  • Goirle
  • Berkel Enschot
  • Heukelom
  • Hilvarenbeek
  • Riel


X