lancering Stof tot Nadenken

lancering Stof tot Nadenken

NEIPA: Stof tot nadenken

vanaf 20-12 exclusief bij ons verkrijgbaar van de tap

 

 

Veel ontdekkingen ontstaan door ongelukjes. Bij het proeven vanuit de tank, bleek dat de twist die we aan onze NEIPA wilden geven, iets te ver was gegaan. Stof tot nadenken.

Maar wat een heerlijke IPA is hieruit geboren! Een prachtige harmonieuze bitterheid met de kenmerkende NEIPA hoparoma’s. De bitterheid gaat geleidelijk over in een bijna karamelachtige zoetigheid, waarin tropisch fruit meekomt. 

Eigenlijk best jammer dat de volgende batch meer de beoogde NEIPA gaat worden… 

 

Kom je snel langs om te proeven!?

Stof tot nadenken

Een tweede bier geïnspireerd door kunstenaar John Körmeling mocht niet ontbreken in ons bier repertoire. Daarom brouwden wij een bier, bijna even zo vooruitstrevend als het draaiende huis in Tilburg. Deze New England IPA is er echt eentje met een twist. Net iets anders uitgepakt dan bedoeld, want hé, het blijft nou eenmaal mensenwerk, dat brouwen! Ach, de start van het draaiende huis had ook best wat voeten in de aarde. Met wat minder fruitige tonen maar wel de echte NEIPA hoppen, is dit pas écht Stof tot nadenken. Bij de volgende batch draaien we het huis weer een andere richting op, waardoor hij nóg meer de kenmerkende hazy en juicy eigenschappen van de NEIPA zal krijgen!X