Nieuw bericht van onze biersommelier Jens!

Nieuw bericht van onze biersommelier Jens!

Nieuws van onze biersommelier Jens!

Eindelijk mogen we weer….

Yes! Inmiddels zijn we alweer voor de vierde dag open en wat genieten we nog elke dag enorm van jullie! Zoals jullie weten, zitten wij nooit stil en ging ons drijvend terras aan de prachtige Piushaven deze week open. Je kunt nu dus lunchen, dineren en borrelen op het water… het mooiste plekje van Tilburg! Even wat minder mooi weer? Gelukkig is het nieuwe terras overdekt, én verwarmd!

Zytholoog Jens is even enthousiast, maar hij heeft nog meer nieuws:

Eindelijk weer een biertje op het terras bij Stadsbrouwerij 013. We hebben in de afgelopen weken niet stil gezeten en hebben hard gewerkt om alles weer helemaal perfect te krijgen voor jou! Het nieuwe terras aan de Albatros is echt spectaculair, onze nieuwe bieren, Guapi en Merry go Round zijn dorstlessende en verfrissende bieren en helemaal klaar voor de zonnige zomer.

In juni starten we ook weer met de proeverijen, natuurlijk 1,5-meter-proof. Dus tijdelijk geen bezoek aan de brouwerij maar een extra proefglas en extra tijd om ook jouw vragen uitgebreid te bespreken.

Ik heb het heel erg gemist en heb dus heel veel zin om weer met jullie te gaan proeven en proosten!

Proost!

Jens

 

NIEUW: PROEVERIJ!

Jullie kunnen dus eindelijk weer aandachtig luisteren naar het boeiende verhaal van Jens! Kletsen over bier, véél van onze biertjes proeven en daarbij genieten van de lekkerste bijpassende hapjes.  Benieuwd naar onze vernieuwde proeverij?

Reserveer hier: https://stadsbrouwerij013.nl/proeverijen/X