Veel van ons vlees komt uit Postel. Een aantal jaar geleden is onze chefkok Mark daar op bezoek geweest. Hij maakte kennis met de lekkerste biefstuk ooit en hij wilde deze kwaliteit meenemen naar zijn eigen keuken. Het resultaat van onze samenwerking met Boeuf Nature zie je terug in onze hamburgers, maar ook in onze bierbitterballen. Die bitterballen worden speciaal voor ons gemaakt met een geheime receptuur. De authenticiteit van ons eigen bier gaat perfect samen met het duurzame vlees van Boeuf Nature.
Boeuf Nature koopt oude melkkoeien op en stuurt ze met pensioen in hun eigen wei. Daar leven deze ‘dubbeldoelkoeien’ en zijn ze van alle gemakken voorzien. Daardoor is het vlees extra smakelijk! Aan het vlees worden geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Wij zijn trots op onze lokale leverancier en genieten op zijn tijd zelf ook van een ambachtelijke bitterbal.
Trek gekregen? Dan kun je onze bitterballen hier bestellen!
Leave a reply