Menukaart

Ambachtelijke foodpairing

ONZE AMBACHTELIJKE KEUKEN

Homemade – Slowcooking – Green Egg – Pure ingrediënten

Neem plaats in ons sfeervolle proeflokaal met zicht op de open keuken. Ruik geuren die je doen watertanden.  Proef smaken die perfect passen bij onze speciaalbieren…. Alles wat onze keukenbrigade bereid is huisgemaakt met pure ingrediënten en vaak naar eigen receptuur. Er wordt veelal gewerkt met bier, denk aan: bierkaas, bierbrood, bierbitterbal, bierworst, bier-ijs… Heerlijk & uniek!

 

De gerechten worden bereid op de Green Egg of American Smoker, langzaam en traag, zodat sappen blijven behouden en het vlees übermals is!

BEKIJK DE LUNCHKAART
BEKIJK DE DINERKAART

Allergieën of speciale wensen? 

Onze gerechten bestaan uit een groot aantal onderdelen en ingrediënten die elk hun bijdrage leveren tot de ultieme en correcte beleving. 
Door de lange garingstijd, van sommige producten, kunnen we niet met iedere dieetwens rekening houden. Wij kunnen rekening houden met de volgende dieetwensen en/of allergieën: vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten, lactose, zwangerschap. Onze gerechten kunnen sporen bevatten

Reserveer hier uw tafel!

 • DE ALBATROS IS GEOPEND!

  Wij nodigen u van harte uit van vrijdag t/m zondag vanaf 15:00 uur voor een gezellige borrel of diner. Tevens is de Albatros te huur voor vergaderingen, feesten en partijen. U kunt hier spontaan binnen lopen.
 • YES! Vanaf nu iedere dag om 12:00 geopend! Met op Ma + Di ons 3-gangen-menu voor 18,50 incl. bier!

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  Let op; op de dag zelf graag bellen! Wij proberen binnen 24 uur te antwoorden. Wij bekijken niet de gehele dag de mail maar staan ook vaak biertjes te tappen 😉
 • :
 • :
  (wij houden rekening met de snelheid van gerechten zodat u rustig kunt genieten van lunch of diner 🙂
 • Leuk dat je komt! Wij bevestigen deze reservering nog even per mail.

 • Studenten opgelet! Elke donderdag: alle tapbiertjes maar €2,50 op vertoon van je studentenkaart!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X