Online bierproeverij | coronaproof activiteit | met gratis bierglas!

Online bierproeverij | coronaproof activiteit | met gratis bierglas!

Online Bierproeverij

Samen bieren proeven, de lekkerste coronaproof activiteit voor thuis! Lees hier alles over onze online bierproeverij.

 

We zitten middenin de feestdagen en wij bij Stadsbrouwerij 013 begrijpen maar al te goed dat jullie dat bier proeven beginnen te missen. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor bedacht: een online bierproeverij!

We missen het proeven en proosten bij Stadsbrouwerij 013

Vroeger zaten we nu gezellig samen in ons proeflokaal, soms wel hele middagen lang. Sommigen van jullie bleven maar biertjes bestellen, totdat er niets nieuws meer te proeven viel. Boeiende gesprekken over speciaalbier ontstonden vaak, en tijdens onze uitgebreide proeverijen nam de zytholoog jullie natuurlijk mee de brouwerij in. Daar waar hij dan met veel armgebaren, passie en enthousiasme stond te vertellen over de herkomst van onze heerlijke speciaalbieren. Zo’n middagje proeven en proosten is toch wel onze definitie van een leuke en gezellige activiteit voor tijdens de feestdagen.

Dit kan ook gewoon thuis op de bank!

Om toch die gezelligheid en die bourgondische proefavonden weer terug te brengen, bedachten wij de online bierproeverij, een leuke kerstactiviteit voor iedereen. Vanaf nu kun je samen met je vriendengroep of de hele familie deelnemen aan onze online proeverij!

Voor deze virtuele thuis proeverij, hoef je alleen een speciaal bierpakket aan te schaffen. Hierbij inbegrepen zit alles wat je nodig hebt om gezellig vanaf de bank deel te kunnen nemen aan de online bierproeverij. (Afgezien van dorst en zin in bier dan, die twee moet je zelf meenemen!)

Jouw eigen bierproeverij: zo organiseer je ‘m

Samen met je gezelschap (dat kan dus online of gewoon samen met je huisgenoten op de bank), je 4 koude speciaalbiertjes, gratis bierglas, het proefformulier en jouw unieke code plof je op je vrije kerstmiddag neer voor de tv. Wie slim is zet vast wat lekkere snacks klaar en glaasjes water om te spoelen. Dat maakt jouw bierproeverij thuis helemaal professioneel!

De virtuele begeleiding is een video die je op ieder gewenst moment kunt bekijken. Bij elk biertje leer je het boeiende verhaal achter het ontstaan, hoe het bier gemaakt wordt, waar de naam vandaan komt en ga zo maar door.

Gezelligheid en proeven, misschien wel het belangrijkst van alles…

We weten het, jullie zijn er niet alleen voor de theorie. Geen zorgen! Er komt genoeg proeven te pas aan deze online bierproeverij. In jouw gloednieuwe 013-bierglas (dat je gratis van ons krijgt bij de aanschaf van een bierpakket) schenk je de bieren uit en samen bespreken jullie de kleur, geur en smaak van het bier. Nog niet zo’n ster in het uitschenken van de bieren? Via je unieke code krijg je ook toegang tot een bier-inschenk instructie!

En trouwens! Voor de echte foodliefhebbers hebben we sinds kort ook een online chocolade & bierproeverij. Ja echt! Speciaalbier en bonbons gaan fantastisch samen, en dat zal je ervaren tijdens deze leuke proeverij.

 

Ben je op zoek naar een gezellige activiteit voor tijdens de feestdagen? Deze virtuele proeverij is de perfecte uitkomst voor een coronaproof middagje samen. Lekker thuis proeven en proosten!

JA IK WIL PROEVEN EN PROOSTEN!


X