Lancering van de Blonde Boei

Lancering van de Blonde Boei

Een tijd geleden schakelden we jullie hulp in en zoals altijd lieten jullie Tilburgers ons niet in de steek! Dankzij heel veel toffe suggesties verkreeg het nieuwe Piushaven biertje de perfect passende naam: de Blonde Boei.

Dit bier is een gezamenlijk initiatief vanuit de Piushaven horeca, en daarom staat de Blonde Boei symbool voor onze prachtige haven met haar ongekende gezelligheid. Wij houden van de Piushaven vanwege haar betoverende zomeravonden, aanstekelijke sferen van ambitie, passie en ondernemerschap en het unieke vermogen om mensen samen te brengen.

Het toeval wil dat een boei die in het water rust, altijd een beetje schommelt. Iets wat je na een paar glazen van dit bier geheid ook gaat doen.ย Wij zijn mega trots op deze verbindende samenwerking met onze collegaโ€™s en hopen op net zo veel enthousiasme van jullie!

Zaterdag 25 mei is het eindelijk zo ver. Dan zal deze krachtige 3-granen tripel met zijn kruidige, fruitige en zacht moutige smaken eindelijk door onze tap leidingen vloeien, en vanaf dan ook exclusief verkrijgbaar zijn bij alle horecazaken aan de haven!

Om samen te proosten op een mooie samenwerking tussen alle Piushaven horeca, nodigen we u uit om ๐ณ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ“ ๐ฆ๐ž๐ข ๐ฏ๐š๐ง๐š๐Ÿ ๐Ÿ๐Ÿ“.๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ฎ๐ฎ๐ซ als eersten te komen proeven bij onze mobiele buitenbar. Het eerste fust tappen wij dan gratis!

Vanaf 25 mei verkrijgbaar bij:
๐Ÿ”น Stadsbrouwerij 013
๐Ÿ”ธ Villa Pastorie
๐Ÿ”น SHINZO sushi lounge & grill
๐Ÿ”ธ MOOD Tilburg
๐Ÿ”น Eethuistwintig
๐Ÿ”ธ Boot 013
๐Ÿ”น By Tammy Moluks-Indisch Eethuis
๐Ÿ”ธ De Visserij Tilburg
๐Ÿ”น Restaurant Harboury
๐Ÿ”ธ Restaurant RAK
๐Ÿ”น Club Jolie Bar & Kitchen powered by Doncurado
๐Ÿ”ธ Porto koffie en ijs
๐Ÿ”น Burgemeester Jansen

 

 X