Kerstborrel met je personeel? Met dit kerstcadeau kan dat samen en op afstand!

Kerstborrel met je personeel? Met dit kerstcadeau kan dat samen en op afstand!

Kerstborrel met je personeel?

Met dit luxe kerstcadeau kan dat samen en op afstand!

 

De kerstborrel moet dit jaar nét even anders, maar dat maakt het niet minder leuk! Met onze luxe feestplateau borrel je gewoon met het gehele personeel samen. Dat kan ook op afstand!

Personeel bedanken met de feestdagen

Het was ons het jaartje wel! Na veel nieuwe regels, eventuele tegenslagen en flexibiliteit vanuit je personeel, wil je je collega’s misschien wel liever dan ooit bedanken. Normaal gesproken leende de personeels kerstborrel zich hier uitstekend voor. Hét moment om je waardering voor al die fijne personeelsleden uit te spreken.

Kerst met het personeel, dit jaar net even iets anders

Corona heeft ervoor gezorgd dat jullie waarschijnlijk even niet met al het personeel rond de tafel zitten te proosten. Maar dat betekent niet dat de kerstborrel niet door kan gaan! In tegendeel. Wij bedachten hét kerstcadeau van het jaar, een oplossing die iedereen van jouw personeel nog lang zal bijblijven.

Oplossing voor de personeelsborrel van 2020

We gaan dit jaar online én offline borrelen! Wij stelden een mega luxe feestplateau samen die de knaller van je personeelsborrel wordt. Deze feestplateau deel je met een klein groepje en nuttig je tegelijkertijd met z’n allen, digitaal.

Borrelen met het personeel, zowel samen als op afstand. Hoe gaat dat dan in zijn werk?

Deel je personeel bijvoorbeeld op in tweetallen zodat zij ieder een borrelplateau kunnen presenteren. Borrelplank klaar en de tafel ingedekt? Dan is het tijd om de webcam aan te zetten en met alle groepjes digitaal te proosten en heerlijk te borrelen!

Is jouw team klein genoeg om de kerstborrel toch samen op locatie te vieren? De plank is groot genoeg om voldoende afstand te houden! De feestplateau is op ontzettend veel manieren in te zetten voor jouw kerstborrel. De invulling is groots, en helemaal aan jou. Be creative!

 Feestplateau als eindejaarsgeschenk voor je personeel

Gaan jij en je personeel geen gezamenlijke kerstborrel houden, maar wil je hen toch wat schenken? Je kunt de luxe feestplateau ook cadeau doen aan je personeelsleden. Zo kunnen zij thuis aan de slag en heerlijk gaan borrelen en genieten van al dit lekkers. Dat hebben zij wel verdiend na zo’n jaar!

 

 

 

 

 

 

Wil jij je personeel bedanken voor een bijzonder jaar? Met deze feestplateau vier je de kerstborrel samen of op afstand! Verantwoord, leuk om te doen en ontzettend lekker!

 

BESTEL JE BORRELPLATEAU


X