Het proeflokaal

Proeven & Proosten

Proef de ambacht!

 

Bij Stadsbrouwerij 013 in Tilburg worden zowel de bieren als de gerechten “huisgemaakt”! In het karakteristieke pand aan de Piushaven bevinden zich zowel de bierbrouwerij als de sfeervolle horeca. De 20 taps zijn gevuld met zowel eigen bieren als lokale bieren. Op de drankenkaart vind je tevens verse koffie’s, speciale gin-tonics en mooie wijnen.

Hapje eten? Dat kan! Bij ons staat alles in teken van foodpairing bij onze bieren. Alle gerechten worden met passie en ambacht bereidt. Proef de ambacht!

Proeverijen

  • Sharing platter: een smaakvolle combinatie van bourgondische gerechten
  • Bierplankje: 4 mooie speciaalbieren. Laat je verrassen!
  • Proef de Zondag: Ultieme foodpairing om te delen inclusief 4 bijpassende bieren (*reserveren)
  • Bierproeverij: Onder begeleiding van onze biersommelier proef je 5 bieren op professionele wijze én leer je alles over ons brouwproces (* reserveren)

Ultieme foodpairing

met zicht op ‘t brouwhuis

voor de optimale bierbeleving

Bourgondische keuken

 

Onze chefkok bereid alle gerechten zelf, met passie voor het vak. En dat proef je! Het rundvlees wat gebruikt wordt komt “eigen” wei, van koeien die een goed leven hebben gehad. Zo worden onze bitterballen, burgers en andere vleesgerechten volgens eigen receptuur zelf gemaakt.

Uiteraard staat bij ons voorop dat al onze gerechten matchen met onze eigen gebrouwen bieren. Onze bieren worden dan ook gebruikt in de recepturen zoals ons eigen bierbrood, bier-ijs, bier-bitterbal, bier-hotdog, bier-kaas…

Arrangementen

 

Op zoek naar een gave locatie om met een groep te komen borrelen, eten of een activiteit zoals een proeverij, workshop, rondleiding…? Wij hebben ook een sfeervolle boot die perfect is voor grotere partijen! Kijk bij onze arrangementen of contact ons voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

  • BBQ Buffetten: van basic tot luxe maar altijd met buitengewone specialiteiten
  • Biertour rondleiding door onze brouwerij incl. 3 proefbieren
  • Bierproeverij 2,5 uur lang professioneel proeven met 5 bieren + passende hapjes
  • Burgermenu Kies uit de lekkerste burgers incl. bijpassend biertje
X