Sinds deze week hebben we bij Stadsbrouwerij 013 een nieuwe kaart. Een goed moment om onze chefkok Sidney te vragen naar zijn favoriete hoofdgerecht. Nu moet een chef natuurlijk achter elk gerecht staan wat de keuken uit gaat. Maar ook Chef Sidney heeft een favoriet gerecht. Ā Hier hoeft hij gelukkig niet lang over na te denken; ‘De Short Rib it is’Ā
Ā āDit langzaam gegaarde vlees is zo mals dat het letterlijk van het bot af valt.” De short rib is een echt herfstgerecht en wordt bereid met een jus gemaakt van ons eigen bier, de Schering & Inslag.
We combineren dit met een pastinaakcrĆØme van tonen van witte chocolade en kaneel.ā De combinatie van de jus en crĆØme samen met het vlees maken het gerecht helemaal af. Daarom is het ook zeker het lekkerste om bij iedere hap iets van alles op je vork te nemen.
Hopelijk zien we je snel bij Stadsbrouwerij 013 en kan Sidney zijn lievelingsgerecht met jou delen!
Leave a reply