ZOEK JE TICKET: GRATIS BOCKBIER

ZOEK JE TICKET: GRATIS BOCKBIER

Vind één van de 7 tickets

En win gratis bockbier met een bijpassend hapje

 

Pak je waterdichte schoenen en poncho er maar bij, want het is zover. De nachten worden langer en bladeren laten hun kleur vervagen. Moeder natuur strooit weer bijna in het rond met haar beukennootjes en kastanjes, en onze knapzak staat vast bij de deur. De herfst opent namelijk zijn deuren, en men gaat massaal op bocktour.
Zoals je van ons gewend bent, openen wij het seizoen nét een beetje anders. Die wandelschoenen zijn zeker nodig. Niet om van café naar café te hoppen, maar om op zoek te gaan naar een toegangsticket tot ons aller eerste, aller nieuwste bockbier, de Bokkige Boom.
Weet jij erachter te komen onder welke bokkige bomen in Tilburg wij deze tickets verstopt hebben? Vind je één van de 7 tickets, dan mag jij tijdens het officiële lanceringsweekend op 27 t/m 29 september onze Bokkige Boom gratis komen goedkeuren!
Je wint met dit ticket niet alleen twee proefglaasjes bockbier, maar ook twee bijpassende hapjes, én als herinnering neem je een flesje mee naar huis! Met wie ga jij op zoek?

 

 

 

Heb jij een ticket gevonden, plaats dan jouw foto en tag ons! Wij genieten natuurlijk nieuwsgierig mee.

Over de Bokkige Boom

De symbolische Lindeboom op de Tilburgse Heuvel was er een met een eigen willetje. De boom die heel wat protesten en commotie met zich meebracht, vormde de basis voor dit bokkige Bockbiertje! Een old school lager bock met mooie karameltoetsen, die zijn tegendraadse eigenschappen kenbaar maakt met een rijkelijke selectie aan moutsoorten: maar liefst 7 stuks, van licht tot gebrand, die zorgen voor een zacht dropsmaakje achteraf. Zijn stevige body en niet te zoete karakter maakt hem zo soepel en dorstlessend, dat je er niet alleen het bockseizoen mee zult aftrappen. Deze ondergistende bock staat het gehele seizoen klaar om jou met open armen te ontvangen!X