Bericht van onze biersommelier Jens!

Bericht van onze biersommelier Jens!

Bericht van onze biersommelier Jens!

Sinds vorige week zondag is onze online proeverij van start gegaan! Een unieke en leuke manier om in deze  tijd alsnog van onze bieren te genieten. Het beste alternatief voor een gezellig avondje bij de Stadsbrouwerij. Onze biersommelier Jens vertelt je graag de geschiedenis van onze bieren en geeft ook de nodige suggesties voor tijdens het proeven. Wij missen jullie in ons proeflokaal en tijdens onze rondleidingen en proeverijen. Jens vindt dit zelf ook heel jammer en heeft daarom een speciaal bericht voor jullie:

Ik geniet er altijd enorm van om te vertellen over onze bieren en het brouwen ervan. Met jullie in gesprek gaan over bier en in het bijzonder de beleving van jullie, is wat ik het meeste mis. Ik geloof dat, hoe bijzonder en lekker bier ook is, het samen proeven en genieten de mooiste pairing is. Bier met eten en vooral met vrienden. Gelukkig kan dit ook met onze online proeverijen en ik wil jullie dan ook uitnodigen om bij de online proeverij gebruik te maken van de chatfunctie. Ik zit klaar voor jullie vragen én voor jullie verhalen dus kom maar op! Af en toe neem ik het initiatief om bezoekers te benaderen dus schrik niet als je ineens berichten ontvangt tijdens je proeverij!

Houd onze kanalen in de gaten, want Jens geeft regelmatig een update over onze online proeverij! Hier vertelt hij over eigen ervaringen en geeft hij tips om je bierbeleving nog beter te maken.X