Als de oven warm is kun je de nacho’s met de kaas erin schuiven. De pulled pork gaat er daarna pas overheen. Zet de nacho’s 6 minuten in de oven.
Ondertussen kun je in twee pannetjes de aspergesoep en de pulled pork opwarmen. Op laag vuur en af en toe een beetje doorroeren zodat het gelijkmatig warm wordt.
Als daarna het wekkertje gaat, kan het brood er nog bij. Het brood is al afgebakken, maar het is nog lekkerder als deze warm en extra knapperig is.
Het brood en de nacho’s samen hebben nu nog 4 minuten nodig, zodat de nacho’s warm zijn en de kaas gesmolten. Dan kunnen ze allebei uit de oven en kan de warme pulled pork eroverheen.
Schep de aspergesoep in kommen.
De zalm en de gerookte geitenkaas zijn al klaar om op tafel te zetten!
Terwijl je lekker zit te genieten van een biertje en deze gerechtjes kun je ondertussen de andere gerechten in de oven opwarmen.
De brisket, aardappel wedges en kip in knoflooksaus hebben alle drie zo’n 15 minuten nodig, zet ze met het bakje en folie in de oven, zodat ze niet uitdrogen.
Daarna even kijken of alles goed warm is, dit wil nog wel eens per oven verschillen.
Schep de jus bij de brisket er nog even overheen, zodat ook deze smaken overal komen.
Pulled Pork nachos
Verwarm de oven voor op 170 graden.
De pulled pork zit met de bbq-saus in een vacuümzak. Je kunt deze in een pannetje met water tegen de kook aan opwarmen of het zakje openknippen en in een pannetje langzaam opwarmen.
De nacho’s met de kaas kun je met het bakje in de oven schuiven, deze hebben +/- 10 minuten nodig tot ze warm zijn en de kaas gesmolten,
Als de kaas over de nacho’s gesmolten is kun je er de warme pulled pork overheen doen, de jalapenos er nog overheen. en of je het lekker vind om de crème fraîche eroverheen te doen of er naast te zetten om lekker te dippen, is helemaal aan jou zelf!
Cherry Coke Ribs
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Haal de ribs uit de vacuümzak, en leg ze met de bolle kant naar boven op een schaal, of plateautje dat de oven in kan.
De ribs hebben wij al voorgegaard, ze hebben nu ongeveer 12 minuten nodig om warm te worden. Daarna kun je het andere zakje openknippen en deze glaze gaat er dan nog overheen. Haal de ribs voorzichtig uit de oven, en smeer met de bolle kant van de lepel de glaze erover uit.
Nu moeten ze nog 5 minuten terug in de oven zodat ze met de glaze mooi afgelakt worden. Daarna zijn ze klaar om aan te vallen!
Bierbitterballen
Doordat onze bierbitterballen iets groter zijn en op ambachtelijke wijze gemaakt worden, is de kans dat ze openklappen in de frituur, iets groter. De makkelijkste manier om dit te voorkomen is door ze te laten ontdooien voordat je ze in de warme frituur doet. Ze hebben dan 4-5 minuutjes nodig tot ze goudbruin zijn.
Als je nou toch niet kunt wachten.. dan kun je ze ook bevroren frituren, doe ze er dan 3 minuutjes in, haal ze even 1 minuut terug omhoog, en doe ze dan nog 3 minuten erin, tot ze goudbruin zijn.
Op deze manieren zorg je ervoor dat de bitterbal niet te snel, te warm wordt en daardoor openklapt.
Aardappelwedges
We hebben de aardappelwedges al voor je gemarineerd en gegaard, ze hoeven alleen nog 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden, om warm te worden en extra knapperig, daarna kun je er lekker van genieten
Aspergesoep
De makkelijkste manier om de aspergesoep op te warmen is deze in een pannetje rustig op te warmen en af en toe door te roeren. Let op de dat je de soep niet door laat koken.