ALBATROS 2.0: GRAND OPENING!

ALBATROS 2.0: GRAND OPENING!

ALBATROS 2.0 SPREIDT ZIJN VLEUGELS

ALL ABOARD, WANT HET GAAT NU ECHT GEBEUREN!

GRAND OPENING ALBATROS 2.0
Nadat Tilburg maandenlang nieuwsgierig zijn ogen op de Albatros had gericht, niet wetende wat er zich onder dat zwarte zeil afspeelde, is de onthulling eindelijk daar. 25 oktober opent de Albatros op feestelijke wijze zijn vleugels en daarmee de deuren tot een prachtig vernieuwde Albatros 2.0!

 

Tijdens deze grootse opening verwelkomen we iedereen met een gratis biercocktail. Want wij proosten graag samen met jullie op deze nieuwe prachtlocatie, waar iedereen straks terecht kan om te borrelen, feesten te vieren of met een grote groep te dineren.
Voor deze avond hebben wij het mooiste voor jullie in petto, uiteenlopend van live muziek tot de tofste plaatjes van DJ Remo!

Ben jij erbij om de terugkeer van de Albatros onvergetelijk te maken?

 

Elk weekend borrelen op de boot!

Een nieuw tijdperk is aangebroken, want vanaf nu breng je je weekend het liefst door op 't water! De Albatros zal elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend vanaf 15.00 uur, en natuurlijk zullen onze bieren ook hier uit de taps stromen. Daarnaast is de boot af te huren voor feestjes, borrels of groepsdiners, want dankzij nieuwe schuifdeuren creëren we de perfecte privé locatie voor jouw feestje!X