Albatros 2.0, uit eten op ‘t water!

Albatros 2.0, uit eten op ‘t water!

ALBATROS 2.0

Dé locatie voor een sfeervol en bourgondisch diner!

 

Janna vertelt op onze blog over de tientallen mensen die al aan boord zijn gestapt van de Albatros. Een boot met sfeer, gezelligheid en natuurlijk heerlijke gerechten! Zo kun je bij ons naast een lekkere borrel ook aanschuiven voor een heerlijk diner. Elke vrijdag, zaterdag en zondag zetten we vanaf 15:00 uur de deuren open en staan we voor je klaar met onze verfijnde, huisgemaakte gerechten. Met wie kom jij onze uitgebreide kaart proberen?

Afgelopen weken zijn er al ontzettend veel mensen aan boord gestapt bij de albatros.
Soms om gewoon zomaar even te kijken, (mag altijd!!!) maar er zijn al veel meer dingen gebeurd.
Om even terug te blikken op onze favoriete momenten heb ik het voor jullie op een rijtje gezet. Zo was er een huwelijksaanzoek, live muziek, maar er zijn ook al: flinke feesten gegeven, tientallen bierproeverijen met rondleidingen gedaan, vergaderingen beraamd, maar ook hebben jullie bij ons gereserveerd voor het diner, of puur voor de bieren. Er zijn Biercocktails (hoptails) geschonken, valse meezingavonden geweest voornamelijk door het barpersoneel en zijn er ook veel mensen gewoon lekker koffie komen drinken. Ohja en niet te vergeten! Onze signature dish 12 u gegaarde pulled pork nacho’s zijn hier ook gewoon te bestellen. Het meest blij zijn wij met nieuwe vaste albatrosgasten (hoe gaaf is dat?!)
Het kan allemaal in de Albatros 2.0. En wat zijn wij er blij mee. We hebben ook naar jullie wensen gegekeken en alle meningen meegenomen. Hierdoor kwamen wij er snel uit dat we een uitgebreidere kaart moesten maken. Nu kun je dus gewoon je lekkere voor-hoofd-na(smaak) nuttigen of een luxe diner zoals ons chefs diner of gewoon je hele tafel vol laten zetten door het enthousiaste team. Kom jij ook een keer binnen? Ohja en maak er wat leuks van, een onvergetelijke avond. Elke weekenddag vanaf 15:00!

 

Onze kaart biedt ontelbare mogelijkheden!

 • Voorgerechten, hoofdgerechten, burgers en desserts
 • Tafeltje vol: als een hoofdgerecht, maar dan avontuurlijker! Wij zetten jullie tafelt vol met onze mooiste gerechtjes om te delen –> 19,50 p.p.
 • Chef’s diner: laat je verrassen door een amuse en 3 overheerlijke gangen, samengesteld door onze chef –>  27,50 p.p.
  • Uit te breiden met een bierarrangement. Aperitief + 3 bieren  –> 15,- p.p.

 

Zeker zijn van een tafeltje?

 

 • YES! Vanaf nu iedere dag om 12:00 geopend! Met op Ma + Di ons 3-gangen-menu voor 18,50 incl. bier!

 • Let op: de Albatros is alleen geopend op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 15.00!
 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  Let op; op de dag zelf graag bellen! Wij proberen binnen 24 uur te antwoorden. Wij bekijken niet de gehele dag de mail maar staan ook vaak biertjes te tappen 😉
 • :
 • :
  (wij houden rekening met de snelheid van gerechten zodat u rustig kunt genieten van lunch of diner 🙂
 • Leuk dat je komt! Wij bevestigen deze reservering nog even per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


X